Kenotek

Kenotek is marktleider in België en biedt de allernieuwste producten aan. Met klanten zoals Carwashes, truckwashes, garages, autodetailers en autowassers. Ze komen uit alle hoeken van de autoverzorgingsector. Door ons professioneel productgamma bieden we u dus een concurrentievoordeel met respect voor machines en milieu. Kenotek biedt producten aan die afgestemd zijn op de wensen van onze klanten. Wij geloven alleen in het produceren van hoogwaardige oplossingen. Onze ingenieurs zorgen voor de beste kwaliteit en evalueren onze producten voortdurend. Daarom worden de strengste kwaliteitsnormen toegepast. Het productgamma van Kenotek kan optimaal aan alle noden van onze klanten voldoen. Handmatig wassen, selfwash, contactloos wassen, roll-overs en carwashtunnels. We helpen klanten via onze expertise met kiezen van het beste product voor hun markt. We helpen hen om van hun verhaal een geweldig succes te maken. Kortom zijn er geen grenzen aan wat u wilt bereiken!

Welkom op de pagina van carproducts.be, één van de grootste detailshops van België.

Hier vind je alles wat nodig is om je wagen tot in de puntjes te verzorgen. Carproducts.be wordt gerund door Robin aka Mr.Carproducts, een professioneel detailer met de juiste know-how.

Een dure investering zoals een wagen wil je toch niet laten verkommeren? Maar een wagen poetsen is zo tijdsrovend…? Echt niet! Met de juiste combinatie producten is dat een fluitje van een cent.

Kijk even rond op onze shop, je zal gegarandeerd de juiste producten vinden! Twijfel?

Contacteer Robin aka “mr.Carproducts” en krijg meteen een oplossing voor jouw probleem.

Filter